Paashaas kostuum Abbie

Paashaas kostuum Abbie

Tijdens de paasdagen paaseieren uit delen doe je geheel in stijl verkleed in ons paashaas kostuum Abbie. Dit witte unisex kostuum bestaat uit twee delen en is o... Lees meer

5688216
€74,95 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tijdens de paasdagen paaseieren uit delen doe je geheel in stijl verkleed in ons paashaas kostuum Abbie. Dit witte unisex kostuum bestaat uit twee delen en is o.a. voorzien van een schattige staartje. Het kostuum is gemaakt van pluche stof wat heerlijk zacht aanvoelt, zoals een echt konijn of paashaas ook doet.

Paashaas kostuum Abbie is een tweedelig kostuum bestaande uit een zogenaamde Jumpsuit met een los hoofddeel. De jumpsuit heeft aan de voorzijde een rits zodat het makkelijk is aan en uit te trekken. Het hoofddeel met de roze oren is los waardoor het dus ook makkelijk is op en af te zetten en heeft een opening voor je gehele gezicht, hierdoor kun je vrij ademen en zien.

Paashaas kostuum Abbie op het carnaval

Natuurlijk hoef je niet te wachten op de paasdagen maar kun je dit kostuum ook tijdens een ander verkleedpartijtje of het carnaval dragen. Omdat het hoofddeel makkelijk is af te zetten kun je de party versnaperingen gemakkelijk nuttigen, wat weer een voordeel is van dit kostuum.

Wil je ook je gezicht camoufleren dan hebben we daar diverse kleuren schmink voor. Hierdoor maak je jouw paashaas outfit natuurlijk helemaal af en zal je ook niet zo snel herkend worden.

Kenmerken
 • Jumpsuit met los hoofddeel
 • Kleur: wit
 • Materiaal: Pluche

De paashaas in Nederland

De paashaas is een fictieve haas waarvan aan kinderen wordt verteld dat hij paaseieren brengt op Pasen. De paashaas is de niet-godsdienstige personificatie van het van origine christelijke paasfeest.

In katholieke regio's vertelt men de kinderen dat de paaseieren door de paasklokken gebracht worden. De klokken zijn na het luiden tijdens het Gloria van de H. Mis op Witte Donderdag naar Rome vertrokken om er de eieren te halen. Deze klokken hebben de vorm van kerkklokken met vleugeltjes en vliegen door de lucht.

In Nederland heeft de haas een mandje op zijn rug met daarin een paar eieren. Sommige kinderen wordt verteld dat de paashaas ze verstopt, bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon tussen de planten. Een enthousiaste speurtocht op paasmorgen hoort uiteraard bij deze traditie. Tegenwoordig wordt dit vaak met chocolade-eieren gedaan.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.