Paarse tutu

Paarse tutu

Deze paarse tutu met een elastisch band in de maat M/L past zich perfect aan je lichaamsvormen aan. Met de satijn zachte tule stof op de tailleband gestikt, zit... Lees meer

10008703
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,25 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze paarse tutu met een elastisch band in de maat M/L past zich perfect aan je lichaamsvormen aan. Met de satijn zachte tule stof op de tailleband gestikt, zit deze paarse tutu lekker comfortabel. Doe eens gek en combineer deze paarse tutu met een paarse boa en een paar paarse beenwarmers.

Productspecificatie paarse Tutu

  •     Wijd iets doorschijnend Rokje
  •     Kleur: zwart band en paarse tutu
  •     Bestelbaar in: Maat: M/L
  •     Materiaal: 100% polyester
  •     Adviesleeftijd vanaf 14 jaar

Paarse tutu kopen

Wil jij een andere kleur dan de paarse tutu kopen (ook wel de petticoats genoemd), deze tutu's zijn verkrijgbaar in 6 standaard kleuren. Nieuw zijn ook de neon tutu kleuren geel, groen en oranje. Een leuk kleur effect krijg je als je de verschillende kleurencombinatie tutu's over elkaar heen draagt. Kijk eens bij de gerelateerde producten in de site daar vind je onze standaard en neon kleuren tutu's.

Tutu rokjes zijn 30cm lang

Deze paarse tutu  is 30 cm lang en bestaat uit een drie laags tule strook. De roze tule stroken gaan door hun volume wijd staan. Daardoor krijgt deze tutu toch een wat doorzichtige look. Deze paarse tutu voor volwassenen kun je bijvoorbeeld leuk dragen als onderkleding bij een jaren 60 en 70 party.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.