Gothic Paarse lenzen

Gothic Paarse lenzen

Het woord  Gothic paarse lenzen spreekt eigenlijk al voor zich, het zijn kleurlenzen in een paarse tint. Deze kleurlenzen zijn als mode accessoire bedoeld. Gewo... Lees meer

37373780
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het woord  Gothic paarse lenzen spreekt eigenlijk al voor zich, het zijn kleurlenzen in een paarse tint. Deze kleurlenzen zijn als mode accessoire bedoeld. Gewoon een leuke toevoeging op jouw gothic outfit op een speciale avond.  Paarse Gothic lenzen worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontroles en kunnen gebruikt worden voor maximaal 3 maanden na opening. Deze lenzen paars zijn zijn alleen geschikt voor cosmetisch gebruik in normale en gezonde ogen.

Productspecificaties: Paarse lenzen
  • Lenzen vervangen na 3 maanden.
  • CE 477   ISO 9001:2000 norm
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 1 lens per flesje/ 2 flesjes

Paarse lenzen,  ook wel  purple gothic genoemd, zijn kleurlenzen die de kleur van de ogen doen veranderen in een paarse aanblik. Hoe donkerder de iris , hoe minder is de invloed van de kleuren van de kleurenlenzen. Het is zeker aan te raden  als je gaat slapen de lenzen niet te dragen. Je moet de kleurlenzen voor de nacht desinfecteren en bewaren in speciale lenzendoosjes met speciale lenzenvloeistof. Gothic lenzen zijn niet bedoeld om je zicht te verbeteren, de kleurlenzen zijn bedoeld om je  een korte tijd een totaal ander aanblik te geven en je gothic paarse kleding compleet te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »