Paars Venetiaanse Oogmasker Zwaan

Paars Venetiaanse Oogmasker Zwaan

Een gedeeltelijk transparant paars Venetiaanse oogmasker Zwaan ook wel Oogmasker cigno genoemd is een Venetiaans oogmasker met prachtige paars en goud kleurige ... Lees meer

51485516
€12,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een gedeeltelijk transparant paars Venetiaanse oogmasker Zwaan ook wel Oogmasker cigno genoemd is een Venetiaans oogmasker met prachtige paars en goud kleurige details van een sierlijke zwaan. De symbolisering van dit paars Venetiaans oogmasker zwaan is in zijn totale afwerking subliem.

De basis van het transparant paars Venetiaanse oogmasker zwaan is oogverblindend, Aan een kant is het masker in de vorm van sierlijke uitstaande rode zwanen vleugels. De gehele omtrek van dit paars Venetiaanse oogmasker zwaan is met goudkleurige band afgewerkt.  

paars Venetiaanse oogmasker zwaan dames

Een prachtige afbeelding van een zwaan in de kleur paars en een floss veer en zijn prachtige rode decoratie bloem maken dit elegante masker compleet. Het paars Venetiaanse oogmasker zwaan is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Produktinformatie: paars Venetiaanse oogmasker zwaan

  • Voorzien van: floss veer decoratie bloem en veertjes
  • Materiaal: kunststof met goudband en tule
  • Kleur: paars met gouden details
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk dit voorgevormde gedeeltelijk transparant paars Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versiert met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer.

Bestel bij PartyCorner dit transparant paars Venetiaans oogmasker zwaan online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.