Paars lint voor ballonnen

Paars lint voor ballonnen

Per rol van 500m Paars lint voor ballonnen, PartyCorner heeft Helium ballonnen lint / Cadeaulint. bestelbaar in 12 verschillende kleuren. Dit lint is 5mm breed ... Lees meer

50369429
€4,75 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Per rol van 500m Paars lint voor ballonnen, PartyCorner heeft Helium ballonnen lint / Cadeaulint. bestelbaar in 12 verschillende kleuren. Dit lint is 5mm breed en is makkelijk te krullen door met een schaar tussen de duim en schaar het lint te trekken langs het lint. Het Paars lint voor ballonnen van 5mm breed is veelzijdig in gebruik en gemakkelijk aan de helium ballonnen te knopen en om te krullen met een schaar.

Paars lint voor ballonnen en als cadeau lint

Ook u kunt dit Paars lint voor ballonnen en voor andere doeleinden gebruiken zoals cadeau lint voor een feestelijk effect of als decoratie lint tussen de ballonnen te draperen of andere decoratie doeleinden. We verkopen het lint in diverse kleuren en twee maten, als u lint kopen gaat maak dan de keuze uit de rollen van 500 meter van 5 mm breed of de rollen van 250 meter van 10 mm breed.

 Goedkoop paars lint voor ballonnen kopen

 Als je dit paars lint voor ballonnen kopen gaat Gebruik dit dan alleen als ballonnen lint voor het decoreren van ballonnen en Niet voor het loslaten van de ballonnen in de vrije natuur.

Speciaal wit ballonnen lint kopen

Speciaal wit ballonnen lint kopen voor het oplaten van ballonnen wat alleen in de kleur wit als ballonnen lint ontwikkelt is dat 100% biologisch afbreekbaar is. Zodra het in contact komt met vocht, condens of regenwater lost het ballonnen lint op in circa 90 seconden. Op één rol zit 250 meter biologisch afbreekbaar wit lint. Op het oog is het lint niet te onderscheiden van het gewoon ballonnen lint.

Tevens is het lint sterk en heeft het een goede dikte. En is gemakkelijk direct met de ballonnen te knopen. Dit zorgt ervoor dat dieren niet in het lint verstrikt kunnen raken of sterven aan de gevolgen van het inslikken van het lint en het milieu niet belast wordt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.