Paars buideltasje dames kopen

Paars buideltasje dames kopen

Het paars buideltasje dames staat mooi samen met  je outfits en accessoires, en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Berg je spulletjes op in... Lees meer

57365876
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het paars buideltasje dames staat mooi samen met  je outfits en accessoires, en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Berg je spulletjes op in dit stijlvolle paars buideltasje dames​​​​​​​ en maak je outfit helemaal compleet.

Product specificaties paars buideltasje dames

  • Kleur: Paars
  • Stof: 100% Velours de panne

paars buideltasje dames kopen

Voor leuke feest en verkleed kleding en accessoires zit je bij Partycorner goed, bij ons vind je namelijk bijvoorbeeld dit leuke paars buideltasje dames​​​​​​​ in verschillende kleuren. Deze artikelen zijn online te bestellen bij Partycorner, Wilt u eerst liever de paars buideltasje dames komen bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.