Oranje vlinderdas

Oranje vlinderdas

Deze Oranje vlinderdas ook wel oranje vlinderstrik genoemd is een Oranje strik voor heren aan elastieken boord voor op een leuk oranje heren overhemd. Deze Oran... Lees meer

67460474
Neem contact op voor de levertijd
€1,86 € 1,21 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Oranje vlinderdas ook wel oranje vlinderstrik genoemd is een Oranje strik voor heren aan elastieken boord voor op een leuk oranje heren overhemd. Deze Oranje vlinderdas is geschikt voor Koningsdag.

Je zou het eventueel op een Koningsdag festival kunnen dragen. Met het elastische boord is de Oranje vlinderdas makkelijk om en af te doen. De vlinderdas is gemaakt van polyester en is in one size bestelbaar.

Productspecificatie Oranje vlinderdas

  • Kleur: Oranje
  • Thema: Oranje, Koningsdag
  • Maat: one size
  • Kwaliteit: polyester spandex

Oranje vlinderdas kopen

Deze oranje vlinderdas is geschikt voor koningsdag. Je zou deze oranje vlinderdas kopen om deze op een zwarte overhemd te kunnen dragen. Met de vlinderdas ben je netjes en in de oranje sfeer gekleed. Met deze Oranje vlinderdas maak je je oranje outfit voor Koningsdag compleet. Je zou deze vlinderstrik in combinatie met andere leuke oranje accessoires kunnen dragen naar bijvoorbeeld een festival zoals Apenkooi.amsterdam koninginnedag-2018

Oranje vlinderdas bestellen of bekijken en passen in onze winkel aan de westzijde in Zaandam

Bij Partycorner kan je we een ruim assortiment aan Oranje Koningsdag aanbiedingen kopenMet deze Oranje vlinderdas maak je jouw oranje je outfit helemaal compleet. Bestel deze Oranje vlinderdas op Partycorner.nl of kom hem bekijken en passen in onze winkel aan de westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.