Oranje sjaal

Oranje sjaal

Oranje sjaal is een dames sjaal in doorzichtige stof die ook als een oosterse sjaal wordt gedragen onder bijvoorbeeld buikdanseressen. De sjaal is in een neon o... Lees meer

20997678
€4,95 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Oranje sjaal is een dames sjaal in doorzichtige stof die ook als een oosterse sjaal wordt gedragen onder bijvoorbeeld buikdanseressen. De sjaal is in een neon oranje kleur. De Oranje sjaal is een opvallende sjaal die meer kleur toevoegt aan jouw outfit. Aan de Oranje sjaal heb je een ideale accessoire omdat je de sjaal op verschillende manieren kunt stylen en combineren.

Productspecificatie Oranje sjaal
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: neon oranje
  • Lengte: 160 x 27
  • Thema: voetbal, Hawaii of strand thema, carnaval, beroepen

Styling tips van onze dames sjaals

De Oranje sjaal kun je op verschillende manieren stylen, twee voorbeelden worden al op de afbeelding gegeven, namelijk om de Oranje sjaal op een elegante manier om je nek te doen of door de sjaal gekruisd om de heup en over de schouder te doen.
Ook heeft PartyCorner andere tips die jij kunt gebruiken om de Oranje sjaal te stylen met jouw outfit. Bijvoorbeeld als je naar een feest gaat met beach of Hawaii thema kun je de sjaal helemaal om je heup knopen, wat heel modieus staat.
Je kunt de sjaal ook als haaraccessoire gebruiken door het om je hoofd te binden.



De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.