Oranje Sambaballen

Oranje Sambaballen

Oranje Sambaballen kopen!  Wil jij niet alleen gezien worden in Amsterdam maar vooral  ook gehoord worden ga dan snel deze oranje sambaballen kopen. Kies dan vo... Lees meer

47393060
€2,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Oranje Sambaballen kopen!  Wil jij niet alleen gezien worden in Amsterdam maar vooral  ook gehoord worden ga dan snel deze oranje sambaballen kopen. Kies dan voor onze goedkope samba ballen die per set van 2 worden verkocht bij PartyCorner.nl onlne of kom langs in onze winkel en koop de oranje sambaballen voor Koningsdag.

Mexicaans muziekinstrument, de oranje sambaballen

Mexicaanse muziekinstrumenten, deze oranje sambaballen. Dans mee op het ritme van de samba met onze oranje sambaballen in onze oranje Nassau kleur en ga  het nationaal elftal aanmoedigen. Je hoeft ze alleen maar te schudden en iedereen zal  horen dat jij er bent.

Productspecificatie: Oranje Sambaballen

  • Maat:18cm
  • Materiaal: plastic
  • Kleur: oranje
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Plastic oranje sambaballen kopen

Plastic oranje sambaballen kopen, het Mexicaanse muziekinstrument die je gemakkelijk mee naar een Mexicaans feestje of het stadion mee kan nemen. Een Mexicaanse sombrero op en een oranje sambabal in je hand en klaar ben je. Want voor de prijs van deze Oranje Sambaballen set hoef je het niet te laten liggen. Ga snel deze plastic oranje sambaballen kopen want op is op.

Let op als je deze oranje sambaballen kopen gaat.

Let op bij het Oranje Sambaballen kopen. door de losse delen in de samba ballen zijn deze niet toegestaan voor het gebruik van kinderen onder 3 jaar.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.