Oranje kanten oogmasker kroon

Oranje kanten oogmasker kroon

Oranje kanten oogmasker kroon ook wel Mystique masker genoemd is een Koningsdag masker met een erotische uitstraling. Het masker is voorzien van een opvallende ... Lees meer

51756521
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Oranje kanten oogmasker kroon ook wel Mystique masker genoemd is een Koningsdag masker met een erotische uitstraling. Het masker is voorzien van een opvallende Koningskroon boven op het masker. Dit mysterieuze oranje oogmasker met zeer verfijnde detaillering maakt van jouw die betoverende dame op het Oranje bal met een Koninklijke allure.

Productspecificaties: Oranje kanten oogmasker kroon

  • Maat: one size fils most
  • Kleur: oranje gekleurd
  • Gemaakt van: kante stof
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Bestel dit Goedkoop oranje kanten masker ook wel Oogmasker oranje kant Mystique genoemd online of kom deze goedkoop Oogmasker oranje kant passen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Oranje kanten oogmasker kroon is ook als een zwart kanten oogmasker bestelbaar

PartyCorner heeft twee kleuren met dit model Kanten oogmasker kroon voor verschillende thema's. Bekijk ook ons oranje kanten oogmasker voor Koningsdag of Koningsnacht. Aan dit oogmasker hangt ook een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen van zwart naar het goedkope zwarte kanten oogmasker.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.