Oranje dames harembroek

Oranje dames harembroek

Om de broek zit een soort riem met goude muntjes die lekker mee zullen bewegen als jij mee aan het swingen bent tijdens een geweldige party of natuurlijk tijden... Lees meer

3683662
€19,95 € 16,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Om de broek zit een soort riem met goude muntjes die lekker mee zullen bewegen als jij mee aan het swingen bent tijdens een geweldige party of natuurlijk tijdens het Carnaval.

Deze harembroek is in vier verschillende kleuren leverbaar! Ook hebben wij d3eze harembroek oranje in de maten Large en Extra Large. Wij hebben altijd wel een mooie harembroek beschikbaar voor jou.

Harembroek

Deze broek is een oranje harembroek in het thema 1001 nacht. De harembroek is gemaakt van doorzichtige stof en aan de zijkant van je benen is de broek open.

Wil jij liever een harembroek van satijn of katoen? Geen probleem! Kijk dan even verder in onze webshop daar zul je de rest van onze collectie vinden.

De kleuren kunnen nog wel eens afwijken van de foto en de schoenen worden niet mee geleverd!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.