Oranje Hairextensions

Oranje Hairextensions

Met Oranje Hairextensions kan je snel je lange haren opfleuren met een leuk oranje kleurtje erin? Ga jij naar de Koningsdag in Amsterdam of zoek jij iets om je ... Lees meer

67338317
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€2,79 € 1,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met Oranje Hairextensions kan je snel je lange haren opfleuren met een leuk oranje kleurtje erin? Ga jij naar de Koningsdag in Amsterdam of zoek jij iets om je oranje outfit compleet te maken volgens het Koningsdag thema? Met onze hair extensions Clip-on heb je dat zo voor elkaar. Haar extension Clip-on is leverbaar in de oranje kleur en is van synthetische haar gemaakt.

Productspecificatie Oranje Hairextension

  • Kleur:oranje
  • Lengte: halflang
  • Thema: oranje
  • Maat: 35cm
  • Kwaliteit:synthetische haar

Oranje Hairextensions dragen

De Oranje Hairextensions zijn leuk om te dragen tijdens Konings dag met behulp van deze clip-on blijft de extension op zijn plek zitten en je kan het variëren met andere Oranje artikelen. De Oranje Hairextensions zijn leuk voor jong meisje en voor vrouwen, het zorg voor een leuke toevoeging aan je outfit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.