Oranje cowboyhoed

Oranje cowboyhoed

Oranje cowboyhoed is uitermate geschikt voor een oranje sherrif cowboyhoed voor volwassenen voorzien van een applicatie van een goud kleurige ster en een schitt... Lees meer

47333966
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Oranje cowboyhoed is uitermate geschikt voor een oranje sherrif cowboyhoed voor volwassenen voorzien van een applicatie van een goud kleurige ster en een schitterende glitter rand. Wil jij deze typische oranje cowboyhoed kopen in onze winkel of ga je deze oranje cowboyhoed voor volwassenen online bestellen, je hebt de juiste keuze gemaakt.

Oranje cowboyhoed voor volwassenen vind je bij PartyCorner, ook voor de goedkope oranje cowboy hoeden bekijk je onze aanbieding en bestel je deze online.

Oranje cowboyhoeden voor volwassenen

Bij ons vind u meerdere Oranje cowboyhoeden voor volwassenen Gaat u voor wat meer luxe en comfort? Dan kunt u ook kiezen voor een luxe oranje cowboyhoed met gouden glitterprint. Deze is ook voorzien van een koord om uw hals en is onder andere leuk te combineren met een oranje glitter blouse of een andere oranje outfit.

Oranje cowboyhoed dragen tijdens Koningsdag

Koningsdag tip! Oranje hoed dragen tijdens Koningsdag:  is het te warm om een oranje cowboyhoed te dragen? Knip een paar ronde gaten in de Oranje cowboyhoed en u geeft de indruk dat er iemand dwars door  uw cowboyhoed heeft geschoten. Draag deze gewoon eens op je rug zo zie je vaak mensen rond lopen met een oranje cowboyhoed voor volwassenen.

Wilt u een echte stoere stoppelbaard creëren dan kunt u ook een selectie maken uit ons smink of plakbaarden en snorren assortiment. Een echte cowboy heeft natuurlijk een ruig ongeschoren uiterlijk.

Productspecificatie: Oranje cowboyhoed

  • Kleur: oranje
  • Soort: cowboyhoed
  • Materiaal: vilt
  • Maat: one size fits most
  • Voorzien van: gouden glitterrand en gouden ster

Oranje cowboyhoed voor volwassenen op Koningsdag

Wil jij gezien worden met Koningsdag en weet je niet wat voor weer het wordt kies dan voor onze oranje cowboyhoed voor volwassenen
Met mooi weer beschermt hij je tegen de zon en als het  regent  wordt je hoofd niet nat.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.