Oranje broek dames

Oranje broek dames

Oranje broek dames model met wijde pijpen is in 8 kleuren bestelbaar in de maat M/L voorzien van een elastische band waar door de taille altijd aansluit. Deze O... Lees meer

36079949
Neem contact op voor de levertijd
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Oranje broek dames model met wijde pijpen is in 8 kleuren bestelbaar in de maat M/L voorzien van een elastische band waar door de taille altijd aansluit. Deze Oranje broek dames uit de jaren 60 stijl Voor een combinatie als je deze oranje broek dames kopen gaat hoeft jij je geen zorgen wat dacht je van een het koningsdag of konings nacht feest.

Productspecificatie: Oranje broek dames

  • Kleur: oranje
  • Maat: Medium/ large
  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco, Koningsdag

Oranje broek dames met wijde pijpen 

Mode jaren 60 broek is een Oranje broek dames met wijde pijpen wat een zeker in de disco jaren veel gedragen werd deze is opnieuw op de markt gebracht. Deze oranje broek dames model met extra  wijde pijpen kan je niet alleen met koningsdag dragen. Maar ook als hippie kleding volstaat deze mode jaren 60 broek de dames broek met hoge taille is in vele kleuren bestelbaar. Terug naar de hippie kleding met deze mode jaren 60 broek.

Oranje broek dames model

Met een oranje broek dames model kan jij de dansvloer op met deze unieke Mode jaren 60 oranje. De broek is een flare broek wat betekent dat het wijde pijpen heeft aan de onderkant. De dames disco broek zwart is een stretch broek. Ga naar het disco feestje in stijl met deze mode jaren 60 oranje broek dames

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.