Oranje bril met rood wit blauw bril glazen

Oranje bril met rood wit blauw bril glazen

Super leuke oranje bril met rood wit blauw bril glazen in het trendy party bril montuur van de laatste jaren. Deze bril past bij elk feest voor ons land. Steun ... Lees meer

52859459
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Super leuke oranje bril met rood wit blauw bril glazen in het trendy party bril montuur van de laatste jaren. Deze bril past bij elk feest voor ons land. Steun je nou voetbal, handbal of een andere sport de bril past bij alle evenementen.

Ook met koningsdag zal deze bril je outfit compleet maken!

De Oranje bril met rood wit blauw bril glazen is leuk te combineren met andere artikelen bij PartyCorner. bekijk deze artikelen online of neem een kijkje in onze winkel in het centrum van zaandam en combineer zelf jouw feest outfit.

Productspecificaties: Oranje bril met rood wit blauw bril glazen

  • Kleur: Oranje, rood, wit en blauw
  • Soort: Thema holland bril
  • Maat: one size fits most

Oranje bril met rood wit blauw bril glazen online kopen

Ga jij naar een leuke party en verkleed jij je helemaal voor het feest? Dan kun je natuurlijk niet jouw oranje bril met rood wit blauw bril glazen vergeten. Dit product heeft ook nog eens een goeie kwaliteit tegenover een zeer lage prijs en is leuk te combineren met andere thema producten bij PartyCorner. bekijk deze op de web winkel of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.