Oranje beenwarmers neon

Oranje beenwarmers neon

  Deze neon gekleurde Oranje beenwarmers houden niet alleen je benen warm, maar geven ook een hele boest aan jouw ouffit. De Oranje beenwarmers verkopen wij ui... Lees meer

7900225
Neem contact op voor de levertijd
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

 

Deze neon gekleurde Oranje beenwarmers houden niet alleen je benen warm, maar geven ook een hele boest aan jouw ouffit. De Oranje beenwarmers verkopen wij uiteraard in nog veel meer verschillende kleuren.

Oranje is de kleur om te dragen tijdens Koningsdag of Koningsnacht, Combineer de Oranje beenwarmers met nog vele ander oranje producten om jou koningsdag outfit helemaal compleet te maken.

Productspecificatie:

  • Gemaakt van: 90% acryl en 10% mixed fiber
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: neon oranje

Oranje beenwarmers 

Mooie beenmode in de vorm van beenwarmers kan de 'finishing touch' zijn van een dames outfit. bijvBorbeeld fluor beenwarmers om de benen net iets meer die sexy of spannende look te geven. Deze sexy oranje beenwarmers zijn geschikt voor Koningsdag 2018. Leef je helemaal uit met meerde leuke accessoires voor Koningsdag

Oranje beenwarmers kopen 

Bij Partycorner hebben we een ruim assortiment aan Oranje Koningsdag aanbiedingen kopenMet deze Oranje beenwarmers ben je helemaal klaar voor Koningsdag. Bestel deze Oranje beenwarmers op Partycorner.nl of kom hem bekijken en passen in onze winkel aan de westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.