Oranje beenwarmers neon

Oranje beenwarmers neon

Deze neon gekleurde Oranje beenwarmers houden niet alleen je benen warm, maar geven ook een hele boest aan jouw ouffit. De Oranje beenwarmers verkopen wij uiter... Lees meer

7900225
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze neon gekleurde Oranje beenwarmers houden niet alleen je benen warm, maar geven ook een hele boest aan jouw ouffit. De Oranje beenwarmers verkopen wij uiteraard in nog veel meer verschillende kleuren.

Productspecificatie:
  • Gemaakt van: 90% acryl en 10% mixed fiber
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: neon oranje

Mooie beenmode in de vorm van beenwarmers kan de 'finishing touch' zijn van een dames outfit. bijvBorbeeld fluor beenwarmers om de benen net iets meer die sexy of spannende look te geven.

In onze categorie beenmode vind je een uitgebreid assortiment van leuke en spannende neon beenwarmers in de diversen kleuren.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.