Oranje bandana

Oranje bandana

Deze oranje bandana met leeuw hoort niet voor niets tot de meest verkochte oranje artikelen. Hij kan als een hoofdband rond het hoofd gebonden worden of je kunt... Lees meer

47269913
€5,50 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze oranje bandana met leeuw hoort niet voor niets tot de meest verkochte oranje artikelen. Hij kan als een hoofdband rond het hoofd gebonden worden of je kunt hem zo dragen zoals op de afbeelding. Deze oranje bandana heeft  diverse draagmogelijkheden en heeft daarom een stoere uitstraling.Koop deze oranje bandana eens voor om je arm of om je nek te dragen gewoon weer eens een andere look.

Productspecificatie: Oranje bandana

  • maat:45x45
  • Kleur: oranje
  • Materiaal: polyester
  • Voorzien van: een leeuw als zwarte print

7 manieren om je bandana te knopen

Een oranje bandana met leeuw staat vooral bekend als een heren accessoire om op het hoofd te dragen Maar dit is niet de enige manier om deze accesoire zo te dragen klik op de link 7 manieren om je bandana te knopen bekijk de mogelijk heden van onze Oranje bandana met meerdere draagmogelijkheden in de maat One size fits all bekijk het filmpje en probeer deze uit op onze oranje bandana met leeuw en draag deze met steil.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.