Open Masker Bongie Clown

Open Masker Bongie Clown

Dit unieke griezel masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. ... Lees meer

1276819
€21,75 € 15,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke griezel masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Dit griezel masker niet gebruiken als u gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex, het dragen van het griezel masker kan een allergische reactie veroorzaken. Dit is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen.

Dit exclusieve masker kunt u online bestellen via onze Party Corner webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering, indien op voorraad. Party Corner is de grootste on-line feestwinkel van Nederland.

  • Indien niet op vooraad, heeft dit exclusieve Griezel Masker een levertijd van 6 weken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »