Oogmasker Steampunk

Oogmasker Steampunk

Oogmasker Steampunk rotismo verwijst naar een subgenre van science fiction en soms fantasie die technologie en kunstzinnig design geïnspireerd door de 19e-eeuws... Lees meer

43797116
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Oogmasker Steampunk rotismo verwijst naar een subgenre van science fiction en soms fantasie die technologie en kunstzinnig design geïnspireerd door de 19e-eeuwse industriële stoom aangedreven machines bevat. Hoewel de Oogmasker Steampunk rotismo soms worden geassocieerd met de cyberpunk genre, en worden steampunk accessoires vaak als een alternatieve fashion van de Britse Victoriaanse tijdperk uit de 19e eeuw gedragen.

Steampunk accessoires voor dames en heren. PartyCorner heeft de internationale steampunk collectie van steampunk maskers, steampunk kleding en meer uit de science fiction tijdperk. 
 

Kom ook eens langs in onze  winkel in het centrum van Zaandam.om het Oogmasker Steampunk te bekijken.

Oogmasker Steampunk Productspecificaties: 

  • Maat: One size
  • Kleur: Weergeven op de afbeelding
  • Materiaal: metaal
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Oogmasker Steampunk dames dragen

Steampunk masker dames dragen in de fantasiewereld die op dezelfde nastreeft namelijk stoomkracht. Het kan daarom worden omschreven als neo-Victoriaans. Oogmasker Steampunk rotismo is misschien wel het meest herkenbare oogmasker wat voorzien is van anachronistische technologieën of retro-futuristische uitvindingen als de mensen in de 19e eeuw bedacht hebben.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.