Glimmend sexy Oogmasker Rossa

Glimmend sexy Oogmasker Rossa

Wil jij onbekend en mysterieus zijn op een feestje? Dat kan met het mooie Oogmasker Rossa. Dit voorgevormde Oogmasker Rossa is glanzend van de kleur metallic ro... Lees meer

20463864
€2,25 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij onbekend en mysterieus zijn op een feestje? Dat kan met het mooie Oogmasker Rossa. Dit voorgevormde Oogmasker Rossa is glanzend van de kleur metallic rood en heeft en heeft een sexy uitstraling . Met Oogmasker Rossa trek jij gelijk aandacht door de opvallende verschijning.

Het rode oogmasker kun je gemakkelijk combineren met jouw outfit. Heb je nog geen rode outfit bekijk dan onze gerelateerde producten.

Productspecificaties: Glimmend  sexy Oogmasker Rossa

  • Maat: one size
  • Kleur: Glimmend rood gekleurd
  • Gemaakt van: kunststof
  • Voorgevormd
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Bestel dit rode oogmasker ook wel Glimmend  sexy Oogmasker Rossa genoemd 

Bestel dit rode oogmasker ook wel Glimmend  sexy Oogmasker Rossa genoemd online of kom deze sexy glimmend Oogmasker rossa passen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Wil jij meer accessoires voor een complete look als jij naar een feest gaat? Dan kun je bij PartyCorner meer accessoires kopen die jij kunt combineren met het Oogmasker Rossa zoals sieraden of handschoenen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.