Oogmasker Ragnatela

Oogmasker Ragnatela

Paars Oogmasker Ragnatela om jouw outfit voor Halloween mysterieus te maken. Ideale en gemakkelijke accessoire dat net iets extra's geeft voor jouw perfecte loo... Lees meer

19810348
€7,95 € 6,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Paars Oogmasker Ragnatela om jouw outfit voor Halloween mysterieus te maken. Ideale en gemakkelijke accessoire dat net iets extra's geeft voor jouw perfecte look. Oogmasker Ragnatela is erg mooi gedetailleerd met spinnenwebben, glinsterende randen, randjes van kant aan de buitenkant en om het af te maken een prachtige veer met een zilverkleurige spin erop. Voor Halloween of voor een themafeest maakt Oogmasker Ragnatela jou zo opvallend dat alle ogen op jou gericht zullen zijn!

Productspecificaties Oogmasker Ragnatela
  • Kleur: Paars met een veer aan de bovenkant en een zilveren spin
  • Materiaal:
  • Maat: one size

Halloween accessoires kopen

Om jouw gehele look compleet te maken voor Halloween of een themafeest kun jij het mysterieuze Oogmasker Ragnatela kopen. Een stijlvol Oogmasker kun je ook combineren met andere accessoires die vekrrijgbaar zijn bij PartyCorner zoals Spin ring en Spinnen ketting.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.