Oogmasker la blanca

Oogmasker la blanca

Dit unieke oogmasker la blanca hoort bij de geschiedenis van Mexico. De doden worden op een feestelijke manier herdacht. Een specifieke "Dia de los Muertos" pri... Lees meer

34163666
Neem contact op voor de levertijd
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke oogmasker la blanca hoort bij de geschiedenis van Mexico. De doden worden op een feestelijke manier herdacht. Een specifieke "Dia de los Muertos" print op het oogmasker la blanca is hieraan verbonden. Deze prints vindt je terug op kleding, decoratiemateriaal, slingers en ballonnen en nog veel meer. Er zijn ook talloze maskers met deze prints. Dit oogmasker la blanca voor dames heeft elastieke band die het oogmasker op zijn plaats houd. De prachtige kleurige " Dia de los Muertos" prints op een witte ondergrond van het oogmasker maken het oogmasker zo uniek voor dit thema.

Productspecificaties: Oogmasker la blanca

  • Gemaakt van: geplastificeerd kunstof
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto

Dia de los Muertos" (dag van de doden) masker

Dit kleurrijke Dia de los Muertos" (dag van de doden) oogmasker la blanca voor dames is te koop online bij PartyCorner.nl  Het gemak van dit masker is dat je snel klaar bent voor je feest van "de dag van de doden" Draag hierbij  mooie Dia de los Muertos schoenen met eenmooie 3D T-shirt Calaca en je kunt gaan. Je kunt ook langs komen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde, de koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.