oogmasker glitter goud

oogmasker glitter goud

Het Oogmasker glitter goud kleurig is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit oogmasker glitter goud kleurig wat ook nog in 12 and... Lees meer

619758
€1,95 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Oogmasker glitter goud kleurig is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit oogmasker glitter goud kleurig wat ook nog in 12 andere kleuren bestelbaar is wordt dit een uitstekende koop.

Een mooi oogmasker Glitter goud nu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens een thema feest en zijn te combineren met andere verkleed artikelen bij PartyCorner om zo jouw perfecte glitter outfit samen te stellen.

Oogmasker Glitter goud kleurig voor een thema feest.

Dit masker is perfect voor iemand die een elegant en spannend oogmasker willen kopen voor een mysterieus gemaskerde bal of thema feest. Met dit masker is jouw outfit compleet. en kun je incognito verschijnen op het feest.

Productspecificatie: oogmasker Glitter goud kleurig
  •         Kleuren: zoals op foto
  •         Bestelbaar in: maat one size fis all
  •         Materiaal: kunststof
  •         Leeftijd advies: vanaf 14 jaar

Oogmasker Glitter goud online kopen.

Dit Oogmasker Glitter goudis gemaakt van voorgevormd hard kunststof met aan beide zijde een band zodat deze voor iedereen in de juiste maat is. Ook rond de ogen van dit gezicht masker zijn pailletten aangebracht die de contouren van je ogen benadrukken.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.