Oogmasker Gabriella zilver kleurig

Oogmasker Gabriella zilver kleurig

Het Gabriella zilver is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker  maar door zijn prijs van dit oogmasker Gabriella zilver een uitstekende koop. let op dit oog... Lees meer

619747
€3,75 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Gabriella zilver is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker  maar door zijn prijs van dit oogmasker Gabriella zilver een uitstekende koop. let op dit oogmasker is ook nog in 3 andere kleuren bestelbaar

Gabriella masker is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige zilver kleurige details Dit zilveren gekleurde oogmasker is in zijn totale afwerking spectaculair.

De gehele omtrek van dit zilver oogmasker is tevens met zilverkleurig sierrand afgewerkt.

De basis van het oogmasker zilver met decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Italiaanse zilver kleurige details aangebracht. De gehele omtrek van dit Venetiaans masker zilver is tevens met zilverkleurig sierrand afgewerkt.

Dames Oogmasker Gabriella zilver kleurig

Het oogmasker Gabriella zilver kleurig is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Product informatie: Oogmasker Gabriella zilver kleurig

  • Materiaal: kunststof met zilver kleurig band
  • Kleur: zilver met details
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Bestel bij PartyCorner dit Oogmasker Gabriella zilver kleurig ook wel Venetiaanse oogmasker Gabriëlla genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant zilveren Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het oogmasker Gabriella zilver.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.