Verkleedkleding kostuum Olie Sjeik

Verkleedkleding kostuum Olie Sjeik

Heren kostuum bestaat uit een toga, riem en een witte olie sjeik hoed. Deze outfit is verkrijgbaar in de maat Medium/Large. Heren kostuum is voor de heren die e... Lees meer

3726131
€25,25 € 16,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heren kostuum bestaat uit een toga, riem en een witte olie sjeik hoed. Deze outfit is verkrijgbaar in de maat Medium/Large. Heren kostuum is voor de heren die er graag uit zien als een olie sjeik tijdens een 1001 nacht party. Dit hele kostuum is prachtig bewerkt met details. Ideaal voor de heren die graag een leuke maar toch ook simpele outfit zoeken.

Hoe rijk is een sjeik Een sjeik is een titel die in de Arabische wereld gegeven wordt aan een man of vrouw die aanzien heeft of heeft verworven als leider.Een Vorst uit een oliestaat of voel jij je een rijke Arabier als je net gesankt heb voor je auto.

Productspecificatie:
  • Maat: M/L
  • Bestaat uit: toga, hoed en riem
  • Materiaal: 100% polyester

Olie Sjeik kostuum

Voor de heren is het natuurlijk altijd lastig om een schitterend verkleed kostuum te vinden, dat is bij Partycorner helemaal geen probleem!

Hou jij niet van teveel poes pas? Dan is onze Heren kostuum sjeik helemaal iets voor jouw. De Arabische details maken dit pak een echt exemplaar.

Zoek jouw harem vrouw in deze sjeik kostuum voor de heren. Dit kostuum is bestelbaar in verschillende modellen, soorten en maten. Neem gerust een kijkje in onze webshop.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.