Nonnenkap

Nonnenkap

Een Nonnenkap van moeder overste, of (klooster) zuster is een katholieke of orthodoxe vrouw die kloostergeloften van armoede zuiverheid en gehoorzaamheid heeft ... Lees meer

619866
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Nonnenkap van moeder overste, of (klooster) zuster is een katholieke of orthodoxe vrouw die kloostergeloften van armoede zuiverheid en gehoorzaamheid heeft afgelegd om een religieus leven te leiden. Deze Nonnenkap carnaval is een one size fits all. Nonnenkap de luxe bestaat uit een hoofdband met daaraan een sjaal wat gemakkelijk is op te zetten en te dragen tijdens carnaval of andere verkleedkleding.

Productspecificatie: Nonnenkap

  • Kleur: zwart met wit
  • Materiaal: 100% Polyester
  • Maat: One size fits all

Nonnenkap kopen

Accessoires zoals nonnenkappen of aanverwante producten voor deze luxe Nonnenkap zoals een nonnen jurk of habijt kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen. Met een snelle levering sturen wij deze Nonnenkapje naar u thuis,  Partycorner.nl heeft een groot assortiment hoeden en petten.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.