Ninja zwaard

Ninja zwaard

Wil jij op een echte ninja lijken inclusief accessoires? Dat kan zeker met het Ninja zwaard ook wel ninja sai genoemd. Het Ninja zwaard is een bekend wapen dat ... Lees meer

20400304
Neem contact op voor de levertijd
€4,25 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij op een echte ninja lijken inclusief accessoires? Dat kan zeker met het Ninja zwaard ook wel ninja sai genoemd. Het Ninja zwaard is een bekend wapen dat bijvoorbeeld wordt gebruikt door beoefenaars van martial arts, een vechtsport. Het Ninja zwaard wordt ook gebruikt in diverse Aziatische landen, waar ninja's ook oorpronkelijk vandaan komen. Hierdoor is het Ninja zwaard een perfecte accessoire om jouw ninja outfit compleet te maken. Het zwaard is 42 cm.

Productspecificatie Ninja zwaard
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: op de afbeelding weergegeven
  • Lengte: 42 cm
  • Thema: beroepen, carnaval, films en sterren

Ninja zwaard kopen

Jouw eigen ninja zwaard kopen kan bij PartyCorner voor een geweldige look als ninja zoals in de ninjafilms. Maak jouw outfit compleet en combineer het ninja zwaard. Voor de echte ninja's!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.