Ninja wepster

Ninja wepster

Met deze kinder Ninja wepster wordt jou Ninja kostuum pas echt compleet. Deze Ninja wepster bestaat alleen uit een plastic werpset die je tussen je riem van je ... Lees meer

43192037
Neem contact op voor de levertijd
€3,95 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze kinder Ninja wepster wordt jou Ninja kostuum pas echt compleet. Deze Ninja wepster bestaat alleen uit een plastic werpset die je tussen je riem van je Ninja pak kunt dragen.Als echte Ninja meester ben jij klaar voor de ninja strijd.

Productspecificatie:Ninja wepster

  • Werpster van 3 cm doorsnede.
  • Materiaal: 100% kunststof
  • Niet geschikt voor kinderen jonger de 3 jaar
  • Adviesleeftijd is 12 jaar of ouder.

Ninja wapens voor kinderen

Deze Ninja wepster is speciaal gemaakt voor kinderen, al onze wapens zou zijn het zwaard en de dolken niet scherp en zijn de punten veilig afgerond, ook de werpsterren zijn voorzien van een plastic ronde rand waardoor zij geen direct gevaar vormen voor bijvoorbeeld de ogen. Ondanks dat deze set zorgvuldig op veiligheid is samengesteld is deze niet bedoeld om er mensen of dieren mee aan te vallen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.