Ninja Klauw Boksbeugel

Ninja Klauw Boksbeugel

Ninja Klauw Boksbeugel as leek verwarrend is het een steek of slag wapen. Bij de ninja’s kenners bekend is als ninja klauw boksbeugel. Dit niet van echt te onde... Lees meer

36102842
Neem contact op voor de levertijd
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ninja Klauw Boksbeugel as leek verwarrend is het een steek of slag wapen. Bij de ninja’s kenners bekend is als ninja klauw boksbeugel. Dit niet van echt te onderscheidde handwapen is van plastic gemaakt waarvan de echte ninja kenner weet dat je in elke hand er één moet dragen.

Productspecificaties:Ninja Klauw Boksbeugel

  • Kleur: zilver kleurig
  • Materiaal: kunstof
  • Lengte; 20x14cm
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 9+ jaar en ouder

Ninja klauw boksbeugel, de geschiedenis heeft ons een aantal  vuist wapens van ninja’s prijsgegeven één daarvan is de Ninja Klauw Boksbeugel met daar aan steekwapens ook wel (claw weapen) genoemd en de vorm van punt vormige messen die gebruik werden als vuist en handwapen waarmee grote schade aan de tegenstander werden toegediend. Het man tot man gevecht dit Ninja klauw boksbeugel wat altijd van dichtbij werd gevoerd werd bijna altijd gewonnen als je deze ninja klauw boksbeugel aan had.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.