Nepwimpers Regenboog

Nepwimpers Regenboog

Als je jezelf gaat opmaken voor een coole party of extravagant evenement zoals de Gay Pride, kun je ook gebruik maken van valse wimpers. PartyCorner heeft valse... Lees meer

5703094
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je jezelf gaat opmaken voor een coole party of extravagant evenement zoals de Gay Pride, kun je ook gebruik maken van valse wimpers. PartyCorner heeft valse wimpers in diverse kleuren zoals bijvoorbeeld de set nepwimpers Regenboog. De kleuren die verwerkt zijn in deze wimpers zijn: blauw, paars, rood, groen en geel.

Productspecificaties:

  • Nepwimpers Regenboog
  • 100% polyvinyl chloride
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Extravagant

Combineren met Nepwimpers Regenboog

Zoveel thema's, zoveel kleuren, met nepwimpers Regenboog zijn de combinaties eindeloos. Ook voor jouw mooie ogen kun je altijd wel een set valse wimpers kopen in de juiste kleur of kleurcombinatie. Kunstwimpers komen voor in diverse uitvoeringen zoals Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en de nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Welk type je ook kiest met de valse wimpers van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

Meer informatie over het zetten van wimpers vind je in onze categorie tekst.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.