Nepwimpers metallic roze

Nepwimpers metallic roze

Op zoek naar mooie lange wimpers voor een feest? Dan zijn de Nepwimpers metallic roze geschikt voor jou. Met de Nepwimpers metallic hot pink kun jij zeker jouw ... Lees meer

20993442
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,58 € 3,63 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar mooie lange wimpers voor een feest? Dan zijn de Nepwimpers metallic roze geschikt voor jou. Met de Nepwimpers metallic hot pink kun jij zeker jouw mooie ogen accentueren. Nepwimpers metallic roze zijn opvallend door de knalroze kleur en maken hierdoor jouw ogen sprekender.

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Productspecificatie Nepwimpers metallic hot pink
  •     Materiaal: polyvinyl chloride
  •     Kleur: hot pin/knal roze
  •     Gemakkelijk aan te brengen
  •     Zelfklevende wimpers
  •     Aanbevolen leeftijd vanaf 14 jaar en ouder
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Nepwimpers metallic hot pink kopen

Nepwimpers metallic hot pink de perfecte wimpers voor een extravagante uitstraling die ervoor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn op een feest. Wil jij ook jouw party look compleet maken met mooie valse wimpers? Dan kun jij de Nepwimpers metallic hot pink kopen bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.