Nepwimpers metallic blauw

Nepwimpers metallic blauw

Wil jij ook gekleurde lange wimpers voor een feest? Dan zijn de Nepwimpers metallic blauw geschikt voor jou, prachtige blauwe lange valse wimpers. Met de Nepwim... Lees meer

20993392
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij ook gekleurde lange wimpers voor een feest? Dan zijn de Nepwimpers metallic blauw geschikt voor jou, prachtige blauwe lange valse wimpers. Met de Nepwimpers metallic blauw kun jij zeker jouw mooie ogen accentueren. Nepwimpers metallic blauw zijn opvallend door de blauwe kleur en maken hierdoor jouw ogen sprekender.

Productspecificatie Nepwimpers metallic blauw
  •     Materiaal: polyvinyl chloride
  •     Kleur: blauw
  •     Gemakkelijk aan te brengen
  •     Zelfklevende wimpers
  •     Aanbevolen leeftijd vanaf 14 jaar en ouder
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Nepwimpers metallic blauw kopen

Nepwimpers metallic blauw zijn de perfecte wimpers voor een extravagante uitstraling die ervoor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn op een feest. Wil jij ook jouw party look compleet maken met mooie valse wimpers? Dan kun jij de Nepwimpers metallic blauw kopen bij PartyCorner.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.