Nep Stenen bijl kopen

Nep Stenen bijl kopen

De werking van een bijl je natuurlijk het neerhalen van een boom maar vaak worden de bijlen gebruikt in horror films als wapens en met deze nep stenen bijl kan ... Lees meer

53225543
€7,75 € 6,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De werking van een bijl je natuurlijk het neerhalen van een boom maar vaak worden de bijlen gebruikt in horror films als wapens en met deze nep stenen bijl kan je flink wat mensen laten schrikken. de bijl heeft ook nog eens een prehistorische look wat het nog leuker maakt.

Deze nep stenen bijlis ongeveer 40 cm lang. deze nep Stenen bijl van plastic wordt gedragen door holbewoners of de flinstone's wil jij deze nep stenen bijl kopen kijk dan goed naar de prijs want zo goedkoop ga je nergens voor de bijl.

Productspecificatie: Nep Stenen bijl

  •      Materiaal: plastic
  •      Maat: 40 cm
  •      Kleur: zoals op foto
  •      Aanbevolen leeftijd: 9 jaar en ouder

Koop bij deze Nep Stenen bijl een flesje nep bloed

Koop bij deze nep Stenen bijleen flesje nep bloed en smeer deze bijl daarmee in en jij heb een niet van echt te onderscheiden horror bijl als Halloween decoratie.

Nep Stenen bijl online kopen.

Door gezamenlijk de bijl in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat de nep Stenen bijl door kinderarbeid wordt gemaakt.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.