Nep Spin Tarantula

Nep Spin Tarantula

Nep Spin Tarantula met harige accenten van een inheemse soort die in onze spinnen collectie zijn binnen gekomen voor een griezelfeest of Halloween. Onze collect... Lees meer

1197573
Neem contact op voor de levertijd
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nep Spin Tarantula met harige accenten van een inheemse soort die in onze spinnen collectie zijn binnen gekomen voor een griezelfeest of Halloween. Onze collectie spinnen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De Nep Spin Tarantulais een spin die wanner goed opgezet zeker een grote angst zal bezorgen.

Productspecificatie: Nep Spin Tarantula

  •     Aantal: Per stuk
  •     Stof: 100% polyethyleen
  •     Maat: 50cm X 70 cm
  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Voor al je nep spinnen van klein naar heeeeeeel groot kun je terecht bij PartyCorner zoals deze Nep Spin Tarantula van 50cm X 70 cm maar ook voor het spinnenrag in diversen kleuren voor Halloween of een griezelfeest zit je bij PartyCorner op het juiste adres. Bestel deze artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.