Nep grijze baard set

Nep grijze baard set

Deze nep grijze baard set bestaat uit een baard met losse snor en losse wenkbrauwen in de kleurschakering zwart/ grijs. Deze op een oude man lijkende nep grijze... Lees meer

50631107
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze nep grijze baard set bestaat uit een baard met losse snor en losse wenkbrauwen in de kleurschakering zwart/ grijs. Deze op een oude man lijkende nep grijze baard set is een topper in onze baarden en snorren collectie.
Deze nep grijze baard set is meestal voorzien van een elastiek voor achter JE OREN  en het HOOFD om het geheel zo voor je GEZICHT te kunnen bevestigen. De losse snor en losse wenkbrauwen zijn voorzien van een plakstrip.

Productspecificaties: Nep grijze baard set

  • Bestaat uit: Baard met losse snor en losse wenkbrauwen
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: grijs/zwart
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Nep grijze baard set meerdere malen gebruiken

Wilt u de nep grijze baard set meerdere malen gebruiken of extra stevig bevestigen gebruik dan onze huidlijm, ook wel baardlijm of mastix genoemd. Er is een goede en gemakkelijke manier om gebruik te maken van dubbelzijdig plakband die je gebruikt voor de losse snor en wenkbrauwen van deze Nep grijze baard set.

Nep grijze baard set carnaval outfit van 2018

Kies uit de collectie van Carnaval baarden en snorren jouw passende Nep grijze baard set voor jouw carnavals outfit van 2018 en maak jouw carnavals outfit compleet, De vermomming van jouw outfit is pas compleet als jij niet meer herkent wordt met  onze baarden en/of snorren collectie waaruit jij de Nep grijze baard set hebt gekozen.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.