nep geweer met schouderholster

nep geweer met schouderholster

Wordt jij een geheime agent In dit geval zou je onze nep geweer met schouderholster moeten kopen! Dit accessoire is geweldig voor een detective , spion of polit... Lees meer

88023500
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wordt jij een geheime agent In dit geval zou je onze nep geweer met schouderholster moeten kopen! Dit accessoire is geweldig voor een detective , spion of politie kostuum. Het bevat de single-schouder holster en zwart speelgoedgeweer van kunststof.bescherm je vrienden en jaag de bad boys weg.

Nep geweer met schouderholster

Productspecificaties:

  • Kleur: zwart pistool met zwarte holster
  • Grootte:40cm
  • Vinyl holster, kunststof pistool

Vinyl zwarte nep geweer met schouderholster

Deze vinyl zwarte nep geweer met schouderholster is een geweldig accessoire voor detectivekostuums. Deze set bevat een detectivestijl over de schouder, een verstelbare holster en een detective pistool. Dit Plastic Pistool  Hij is heel licht en maakt een klikgeluid wanneer de werkbare hendel wordt ingedrukt.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.