Nep borsten belly dancer

Nep borsten belly dancer

Wil jij je verkleden en wil je het simpel houden? Hiervoor kun je de Nepborsten belly dancer gebruiken. Het is duidelijk dat jij een buikdanseres bent door de d... Lees meer

20400722
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij je verkleden en wil je het simpel houden? Hiervoor kun je de Nepborsten belly dancer gebruiken. Het is duidelijk dat jij een buikdanseres bent door de details en de sluier. De Nep borsten belly dancer is een leuke accessoire wat iets extra's geeft aan jouw outfit.

Meer accessoires kopen

Als je je als buikdanseres verkleedt en je wilt nog meer accessoires? Dan kun je bij PartyCorner ook nog allerlei mooie sieraden krijgen om te combineren met jouw outfit.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »