Neon visnet shirt

Neon visnet shirt

Licht uit, blacklight aan! Trek de champagne open en bereid je voor op het geflitst van vele telefoons. Naar een neon of fluorescerende party met onze goedkope ... Lees meer

35731856
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Licht uit, blacklight aan! Trek de champagne open en bereid je voor op het geflitst van vele telefoons. Naar een neon of fluorescerende party met onze goedkope Neon visnet shirt? 

De neon shirts zijn te bestellen in vier verschillende neonkleuren: geel, oranje, groen en roze. De Oranje kleur kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor Koningsdag of Koningsnacht. Wij hebben een enorme collectie aan neon en fluo kleding en accessoires samengesteld.

Dames Neon Visnet shirts

Dit neon visnet shirt heeft lange mouwen, een ronde hals en is van visnet stof gemaakt. Deze Dames Neon visnet shirts zijn gemaakt in vier verschillende neon kleuren: geel, oranje, groen en roze en in zwart en wit.. Deze dames Neon Visnet shirts hebben een  structuur van 1,5 cm ruit. Dit visnet shirt neon  is voor stoere en sexy uitziende dames die graag in de spotlights staan. Dit shirt zit heerlijk comfortabel door de open geweven stretchstof.

productinformatie: Neon fishnet shirt.

  • Kleur: neon groen, oranje, roze en geel
  • Model: lange mouwen, ronde hals
  • Materiaal: stretch stof visnet
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Sexy dames shirt

Het sexy dames shirt heeft een wetlook uitstraling en is te bestellen in neon groen, neon oranje, neon geel en neon roze. Het fishnet shirt is erg sexy door het speciale materiaal  en draagt comfortabel. Een opvallend shirt met een stoere uitstraling kan  op een spijkerbroek gedragen worden of extra sexy in combinatie met een kort rokje! Kijk online bij PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan neon kleding en accessoires. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om alles te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar!

Tip: Smeer je body in met glitter of neon gel en trek hierna je neon visnet shirt aan voor een nog beter disco effect.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.