Neon sjaal geel

Neon sjaal geel

Neon sjaal geel is een doorzichtige dames sjaal in de kleur neon geel ook wel Sjaal See-through neon geel genoemd. De Neon sjaal geel voegt gelijk kleur toe aan... Lees meer

20997634
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Neon sjaal geel is een doorzichtige dames sjaal in de kleur neon geel ook wel Sjaal See-through neon geel genoemd. De Neon sjaal geel voegt gelijk kleur toe aan jouw outfit door de opvallende gele kleur. Met de Neon sjaal geel maak jij je outfit compleet doordat je de sjaal op verschillende manieren kunt combineren en stylen met jouw outfit.

Productspecificatie Neon sjaal geel

  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: neon geel
  • Lengte: 160 x 27
  • Thema: Hawaii of strand thema, carnaval, beroepen
  • Verkrijgbaar in 5 andere kleuren: neon oranje, neon groen, neon roze, wit en zwart

Styling tips van onze dames sjaals

De neon sjaal geel kun je op verschillende manieren stylen, twee voorbeelden worden al op de afbeelding weergegeven namelijk om de neon sjaal om je heup te knopen voor een feest met Hawaii thema of als oosterse sjaal voor buikdanseressen. Je kunt de sjaal natuurlijk ook op een elegante manier om je nek te doen, zoals jaals meestal gebruikt worden.
Ook heeft PartyCorner een andere tip die jij kunt gebruiken om de Neon sjaal te stylen met jouw outfit. Bijvoorbeeld door de sjaal als haaraccessoire te gebruiken, dit kun je doen door de sjaal op te vouwen zodat het minder breed is en het dan om je hoofd te binden.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.