Neon roze zweetbandjes

Neon roze zweetbandjes

Wil jij tijdens het sporten er hip uit zien bekijk dan onze neon roze zweetbandjesvoor om je polsen en hoofd deze zijn ook nog eens te combineren met onze Neon ... Lees meer

36038111
Neem contact op voor de levertijd
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij tijdens het sporten er hip uit zien bekijk dan onze neon roze zweetbandjesvoor om je polsen en hoofd deze zijn ook nog eens te combineren met onze Neon roze hotpants en een daarbij passende Neon fishnet shirt. soon volledige combinatie is ook leuk voor bijvoorbeeld een neon thema party.

Neon roze zweetbandjes kopen.

Neon zweetbandjes kopen? Bij PartyCorner kun je de vier neon kleurige zweetbandjes kopen namelijk neon groen zweetbandjes, neon geel zweetbandjes, neon roze zweetbandjes en neon oranje zweetbandjes. heb jij een neon party en ga je uit je dak op de dansvloer gebruik dan één van deze kleurige neon zweetbandjes.

Goedkope neon roze zweetbandjes zweetbandjes kopen.

Een ruime keuze aan kwalitatief goedkope neon roze zweetbandjes vind je bij PartyCorner wil jij neon roze zweetbandjeslaten borduren bedrukking van een logo of tekst. Onze neon zweetbandjes zijn ook hiervoor geschikt verkrijgbaar in verschillende kleuren en een minimale afname van 1 set Goedkope zweetbandjes kopen in 4 diversen kleuren leverbaar in een dubbel geluste gekamde katoen van (±) 7 cm

Neon zweetband set van twee polsbandjes en één hoofdband.

De neon roze zweetbandjes die om het hoofd gedragen wordt komt uit deze set van 3, twee polsbandjes en één hoofdband, deze heeft het zelfde effect alleen neemt deze direct de zeet van het voorhoofd op wat bijdraagt aan de hygiëne. De laatste jaren worden de zweetbandjes ook gezien als mode accessoires en zie je dit als een mode hype. In de hiphop en andere muziek stijlen wordt de zweetbandjes ook volop gebruikt. Zweetbandjes zijn gemaakt van badstof wat een katoenen weefsel wat goed vocht opneemt net als badhanddoeken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.