neon roze pruik dance

neon roze pruik dance

Op zoek naar een vrolijke neon roze kleurige pruik? Dan is deze Bobline pruik Neon roze geschikt voor jou. De Bobline pruik Neon roze is een pruik dat tot op de... Lees meer

36694862
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een vrolijke neon roze kleurige pruik? Dan is deze Bobline pruik Neon roze geschikt voor jou. De Bobline pruik Neon roze is een pruik dat tot op de schouders valt met een mooie rechte pony. Deze Bobline pruik Neon roze is verkrijgbaar in nog 7 andere neon kleuren.

Om je zoektocht te vereenvoudigen, zijn onze pruiken gesorteerd op, model, kleur, model of lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? koop dan deze Bobline pruik Neon roze online. Een neon roze pruik kopen voor een neon feest of disco avond PartyCorner heeft pruiken in diversen kleuren.

Productspecificatie: Bobline pruik Neon roze

  • Kleur: neon roze
  • Soort: neonkleurige pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte
  • Thema: disco, films en neon party

Showtime! met deze Bobline pruik Neon roze lijkt het erop dat je het kapsel Lady Gaga draagt die ze in haar videoclip van het bekende lied 'Pokerface' draagt. Hierdoor kun je de pruik voor een films en sterren thema gebruiken met nog een beetje een eigen stijl ervan te maken en natuurlijk ook een disco thema vanwege de neon kleur. Bestel deze Bobline pruik Neon roze online of kom deze passen in de winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.