Neon hoge glitterhoed

Neon hoge glitterhoed

Neon en fluorescerende party kleding is de dresscode voor het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan neon hoeden en neon p... Lees meer

35428211
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Neon en fluorescerende party kleding is de dresscode voor het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan neon hoeden en neon petten. Bestel deze goedkope hoge Neon hoge glitterhoed in 4 kleuren en je maakt helemaal de blits op jouw feest. De hoed is gemaakt van plastic en is voorzien van vele glitters. De brede rand maakt deze hoge glitterhoed zo chique, hilarisch gewoon voor dat geld. Deze goedkope neon hoge glitterhoed is in neon geel, neon oranje, neon pink of neon groen te bestellen.

productinformatie: Neon hoge glitterhoed

  •  Kleur: neon
  •  Neon pink, neon oranje, neon geel en neon groen
  •  Gemaakt van: kunststof
  •  Maat one size fits all
  •  Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder

Goedkope hoge glitter hoed kopen

Wil jij een deze goedkope hoge glitter hoed kopen. Deze hoge glitter hoed komt uit de ongelofelijk grote collectie hoeden en mutsen voor feesten en party's bij PartyCorner.nl. Maak je keuze uit ons enorme collectie van hoge hoeden er zijn maar liefst 12 andere kleuren Raak je deze Neon hoge glitterhoed kwijt geen probleem over de kosten van goedkope hoge glitter hoed  neem jij je petje af, om in stijl te blijven.

Je kunt ook gezellig langs komen in onze winkel om onze uitgebreide collectie te bekijken en/of te passen. De koffie staat altijd klaar.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.