Neon groen zweetbandjes

Neon groen zweetbandjes

Wil jij sporten en wil jij er hip uit zien waarbij je de neon groen zweetbanjes om je polsen en hoofd combineer dan deze met onze Neon groen hotpants met daarbi... Lees meer

36038111
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij sporten en wil jij er hip uit zien waarbij je de neon groen zweetbanjes om je polsen en hoofd combineer dan deze met onze Neon groen hotpants met daarbij passende Neon fishnet shirt groen. in deze combinatie komen jouw neon zweetbandjes het meest tot zijn recht.

Neon zweetbandjes kopen

Neon zweetbandjes kopen? Bij PartyCorner kan je de 4 neon kleurige zweetbandjes kopen namelijk neon groen zweetbandjes, neon geel zweetbandjes ,neon roze zweetbandjes en neon oranje zweetbandjes. heb jij een neon party en ga je uit je dak op de dansvloer gedruik dan één van deze kleurige neon zweetbandjes.Wil jij grotere aantalen neon zweetbandjes kopen Neemt u even contact met ons op.Wij kunnen de niet voorradige artikelen alsnog binnen 1-3 werkdagen leveren.

Goedkope zweetbandjes kopen

Een ruime keuze aan kwalitatief goedkope neon groene zweetbandjes vind je bij PartyCorner.nl wil jij neon groen zweetbandjes laten borduren bedrukking van een logo of tekst. Onze neon zweetbandjes zijn ook hiervoor geschikt verkrijgbaar in verschillende kleuren en een minimale afname van 1 set Goedkope zweetbandjes kopen in 4 diversen kleuren leverbaar in een dubbel geluste gekamde katoen van (±) 7 cm

Neon zweetband set van twee polsbandjes en één hoofdband

De neon groen zweetband die om het hoofd gedragen wordt komt uit deze set van 3, twee polsbandjes en één hoofdband, deze heeft het zelfde effect alleen neemt deze  direct de zeet van het voorhoofd op wat bijdraagt aan de hygiëne. De laatste jaren worden de zweetbandjes ook gezien als mode accessoires en zie je dit als een mode hype. In de hiphop en andere muziek stijlen wordt de zweetbandjes ook volop gebruikt. Zweetbandjes zijn gemaakt van badstof wat een katoenen weefsel wat goed vocht opneemt net als badhanddoeken.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.