Neon carnaval oogmasker pink

Neon carnaval oogmasker pink

Wil jij tijdens het feesten er hip uit zien? bekijk dan ons Neon carnaval oogmasker pink dat ook nog eens leuk te combineren is met onze Neon hotpants en een da... Lees meer

52019450
Neem contact op voor de levertijd
€1,86 € 1,21 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij tijdens het feesten er hip uit zien? bekijk dan ons Neon carnaval oogmasker pink dat ook nog eens leuk te combineren is met onze Neon hotpants en een daarbij passende Neon fishnet shirt. Een volledige outfit combineren is leuk voor een neon feest dit kan online maar je zou ook kunnen passen in de winkel in het centrum van zaandam en hier jouw outfit samenstellen.

Neon carnaval oogmasker pink kopen

Bij PartyCorner kun je de vier neon kleurige oogmaskers kopen namelijk Neon carnaval oogmasker pink, neon geel, neon groen en neon oranje. heb jij een neon party en ga je uit je dak op de dansvloer gebruik dan één neon zweetbandjes in combinatie met je outfit.

Product omschrijving: Neon carnaval oogmasker pink
  •         Masker: zoals op foto
  •         Kleur: Pink
  •         Materiaal: gelamineerd kunststof
  •         Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •         Maat: one size fits all
  •         Inclusief: bevestiging band achterzijde

Goedkope Neon carnaval oogmasker pink kopen

Een ruime keuze aan kwalitatief goedkope neon artikelen vind je bij PartyCorner. heb jij binnenkort een neon themafeest? Wij van PartyCorner hebben alle benodigheden waar jij maar aan kunt denken om te kunnen combineren met het Neon carnaval oogmasker pink. Denk bijvoorbeeld aan een hoed, hotpants, beanie, pruik of armband.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.