Musketiers kostuum voor meisjes

Musketiers kostuum voor meisjes

Onze Musketiers kostuum voor dames bestaat uit een rood wit jurkje met  hoedje en heeft een rood kruis aan de voorkant van een verplichting bij de Konings gezin... Lees meer

75877007
€ 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze Musketiers kostuum voor dames bestaat uit een rood wit jurkje met  hoedje en heeft een rood kruis aan de voorkant van een verplichting bij de Konings gezinde musketiers.  De rood witte mouwen geeft een sierlijke uitstraling.  Het zwaard van de Musketiers is apart bestelbaar in onze site.

Panty en schoen wan dit Musketiers kostuum voor meisjes zijn niet op voorraad.Bekijk ook de variant voor zowel dames als heren en jongens van de Musketiers kostuum voor meisjes

 

Musketiers kostuum voor meisjes productspecificaties:

  • Kleur: rood/wit
  • Bestaat uit: Jurkje en hoed
  • Materiaal:kunstvezel
  • Maat:3/4 jaar 5/6 7/9 en 10/12 jaar
  • Leverbaar binnen 1 tot 7 werkdagen

Musketiers kostuum voor meisjes van 3 tot 12 jaar

De aantrekkingskracht van de Musketiers zal bij ieder van ons bij blijven. De roep van één voor allen en allen voor één zal bij ieder van ons in het geheugen gegrift zijn. Met dit prachtige Musketiers kostuum voor dames zal jij je als de avonturier uit de film D'Artagnan voelen.

De drie of meer Musketiers kostuum voor meisjes

Wanneer jij de drie musketiers of meerdere musketiers gaat bestellen, geven wij het zwaard gratis weg. Jullie als een vriendengroep zullen geheel de aandacht vestigen op het thema kleding wat het indrukwekkende Musketiers kostuum voor dames is.

 

Maak jouw kostuum compleet en bestel deze pruik online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.