Musketiers kostuum voor jongens

Musketiers kostuum voor jongens

Musketiers kostuum musketier en bestaat uit een broek shirt en hoed bestelbaar in de maat 3/4 jaar 5/6 7/9 en 10/12 jaar rode Kostuum van musketier met witte ba... Lees meer

75892790
€27,50 € 23,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Musketiers kostuum musketier en bestaat uit een broek shirt en hoed bestelbaar in de maat 3/4 jaar 5/6 7/9 en 10/12 jaar rode Kostuum van musketier met witte baan voorzien van een musketiers kruis voor de D'Artagnan onder de jongen mannen. Inclusief broek, shirt en hoed. Perfect om de 3 musketiers te imiteren.

Musketiers kostuum voor jongens productspecificaties:

  • Kleur: rood/wit
  • Materiaal:kunstvezel
  • Maat:3/4 jaar 5/6 7/9 en 10/12 jaar
  • Leverbaar binnen 1 tot 7 werkdagen

Musketiers kostuum voor jongens en meisjes

Musketiers kostuum voor jongens en meisjes. De aantrekkingskracht van de Musketiers zal bij zowel  de jongens als de meisjes bijblijven. De roep van één voor allen en allen voor één zal bij ieder van ons in het geheugen gegrift zijn. Met dit prachtige Musketiers kostuum voor jongens zal jij je als de avonturier uit de filmde 3 musketiers voelen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.