Musketiers kostuum voor dames

Musketiers kostuum voor dames

Onze Musketiers kostuum voor dames bestaat uit een asymmetrisch jurkje en hoed. De korte jurk, met uitzicht op je prachtige benen heeft een rood kruis aan de vo... Lees meer

75861953
€29,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze Musketiers kostuum voor dames bestaat uit een asymmetrisch jurkje en hoed. De korte jurk, met uitzicht op je prachtige benen heeft een rood kruis aan de voorkant van een verplichting bij de Konings gezinde musketiers en heeft een extra rijke uitstraling. De open gelaten sleuven aan de mouwen geeft een sierlijke uitstraling. 

 

Bekijk ook de kinder variant voor zowel meisjes als jongens van de Musketiers kostuum voor dames. Het zwaard en de beenkappen van de Musketiers zijn apart bestelbaar in onze site

 

Musketier pak D'Artagnan productspecificaties:

  • Kleur: rood/wit
  • Bestaat uit: Jurkje en hoed
  • Materiaal:kunstvezel
  • Maat:XS/S M/L en XL
  • Leverbaar binnen 1 tot 7 werkdagen

Musketiers kostuum voor dames

De aantrekkingskracht van de Musketiers zal bij ieder van ons bij blijven. De roep van één voor allen en allen voor één zal bij ieder van ons in het geheugen gegrift zijn. Met dit prachtige Musketiers kostuum voor dames zal jij je als de avonturier uit de film D'Artagnan voelen.

De drie of meer Musketiers kostuum voor dames

Wanneer jij de drie musketiers of meerdere musketiers gaat bestellen, geven wij het zwaard gratis weg. Jullie als een vriendengroep zullen geheel de aandacht vestigen op het thema kleding wat het indrukwekkende Musketiers kostuum voor dames is.

Maak jouw kostuum compleet en bestel deze pruik online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.