Toppers 2018 Mr Pink Pak

Toppers 2018 Mr Pink Pak

Met dit Mr Pink Pak van Opposuits zal je alle aandacht trekken op bijvoorbeeld een Thema of verkleed feest, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in pink of andere verk... Lees meer

59662628
€ 44,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit Mr Pink Pak van Opposuits zal je alle aandacht trekken op bijvoorbeeld een Thema of verkleed feest, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in pink of andere verkleed gelegenheid. Het Opposuits Mr Pink Pak is van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in de maten 50, 52, 54, 56, 58 en 60. Het Mr Pink Pak is inclusief jasje, stropdas en broek, combineer deze outfit ook met andere roze accessoires en kleding.

Productspecificaties: Mr Pink Pak

  • Kleur: roze
  • Maten: 50, 52, 54, 56, 58 en 60
  • Inclusief: jasje, broek en stropdas
  • Geschikt voor: Toppers 2018 pretty in pink

Toppers 2018 Mr Pink Pak kopen.

De Mr Pink Pak kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw toppers outfit voor een feestelijke look. Bij PartyCorner zijn allerlei verschillende kleding en accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Mr Pink Pak en jouw outfit, zoals een toppers krans of leuk toppers rokje. Maak jouw Toppers kostuum compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.