Mr Krueger shirt

Mr Krueger shirt

Mr Krueger shirt van rood met zwarte Halloween shirt voor heren is precies zoals Freddy Krueger deze in de nieuwe film ook weer draagt. Met dit Mr Krueger shirt... Lees meer

55047590
€21,50 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mr Krueger shirt van rood met zwarte Halloween shirt voor heren is precies zoals Freddy Krueger deze in de nieuwe film ook weer draagt. Met dit Mr Krueger shirt speel jij de nieuwe hoofd rol in Freddy Krueger drainage appears film samen met Miss Krueger. 

Wil jij eerst dit Mr Krueger shirt een keer passen? kom dan gerust langs in onze winkel in het centrum van Zaandam waar wij meer Freddy Krueger producten verkopen. 

Bekijk onze productvideo van het Mr Krueger shirt en koop dit zwart rood gestreepte shirt online. 

Om samen een horror weekend te vieren er is ook nog een Een horror Dames jurkje Miss Krueger in de stijl van haar bekende man Freddy Krueger shirt , uit de horror films Nightmare on Elm Street. Dit zwart rood gestreepte Mr krueger shirt designs wat als een mini jurkje wordt gedragen de ingekeepte ravels aan de onderkant maken dit horror jurkje tot een geheel.

Product specificaties Mr Krueger shirt

  • Maat: 48/50 en 52/54
  • Shirt: rood zwart gestreept
  • Stof: 100% Polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Mr Krueger shirt en freddy krueger accessoires


Om dit Mr Krueger shirt compleet te maken verkopen wij ook de freddy krueger accessoires zoals de bekende handschoenen met nep messen wil je nog een stapje verder gaan koop dan bij ons ook de Mr Krueger schmink voor je hiermee aan de gang gaat bekijk dan de uitgebreide schmink video van Mr Krueger.

.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.