Moulin Rouge kleding kopen

Moulin Rouge kleding kopen

Moulin rouge kleding kopen deze is alleen in de maat M leverbaar. Bij moulin rouge kleding hebben wij een leuke actie, bij een minimum afname van 3 stuks ontvan... Lees meer

1994527
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Moulin rouge kleding kopen deze is alleen in de maat M leverbaar.

Bij moulin rouge kleding hebben wij een leuke actie, bij een minimum afname van 3 stuks ontvangt u een leuke groeps of verenigingskorting. Deze korting is ideaal voor als je met een groepje in hetzelfde stijl verkleed wilt gaan.

Mouling rouge kleding kopen is verkrijgbaar in de maat Medium. Deze jurk bestaat uit een jurk met een hoofdband met paarse veer.

Mouline rouge kleding kopen is een tijdperk terug maar de paarse jurk uit het wilde westen! Het is een saloon jurk met zwarte velourse details.

Wat ook ideaal is bij deze Moulin rouge kleding kopen is een net panty, ook deze feestartikelen bied Partycorner.nl aan om jou thema feest of cowboy feest compleet te maken.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.